Handboek Poh-Ggz [DUT] PDF ePub eBook

Books Info:

Handboek Poh-Ggz [DUT] free pdf In dit boek komt tot uiting dat de POH-GGZ zowel in de breedte als in de diepte over generalistische vaardigheden en behandelmethoden dient te beschikken om hoogwaardige begeleiding of behandeling te bieden voor de meest voorkomende psychische klachten. Uitgangspunt is dat de POH-GGZ huisartsenzorg biedt.Dit boek is bedoeld voor de professional die werkzaam is als POH-GGZ of hiermee samenwerkt, zoals de huisarts, psychosomatisch fysiotherapeut, POH Somatiek, wijkverpleegkundige, haptonoom, apotheker-farmacotherapeut, psyscholoog, psychiater en de beroepskrachten van het buurtteam.Onderscheidend is dat het vanuit de beroepspraktijk is geschreven: de inhoud van de functie, de samenwerking binnen en buiten de huisartsenpraktijk, criteria voor doorverwijzing, rapportage en veel voorkomende klachten. De meest gebruikte screeningslijsten en meetinstrumenten worden toegelicht, evenals de methoden en methodieken die noodzakelijk zijn om de diversiteit aan klachten te kunnen behandelen of monitoren. Er is ook aandacht voor de POH-GGZ Kind en Jeugd en niet-patientgebonden taken die noodzakelijk zijn voor de profilering en professionalisering van de functie binnen de huisartsenpraktijk.De schrijvers van het boek werken als POH-GGZ en kaderhuisarts GGZ. Zij ervaren zelf dagelijks het belang van samenwerking om goede patientenzorg te bieden. Daarnaast zijn er bijdragen geleverd door deskundigen met specifieke kennis van deelgebieden die van belang zijn voor huisartsenzorg."

About Berend Terluin

Sadly, right now we can't supply you with details about this Author Berend Terluin. Nevertheless does not mean that individuals don't work on the variety. We consult which you assist us in this particular issue. If you have sparetime and want may immensely enjoy in the event you present to us all your details. Any time receiving this sort of comments and information by consumers concerning the Handboek Poh-Ggz [DUT] Manager Berend Terluin, all of us initially the woman's verify. Once all of us be certain that many genuine, simply submit that. Many of us can see this enable in addition to thank you upfront.

Details Book

Author : Berend Terluin
Publisher : Bohn Stafleu Van Loghum
Data Published :
ISBN : 9036810337
EAN : 9789036810333
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 264 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews Handboek Poh-Ggz [DUT]17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Planeet X - Survival Gids Voor 2012 En Daarna free pdfPlaneet X - Survival Gids Voor 2012 En Daarna

  "Het lot bevoordeelt diegenen die zich voorbereiden."-Louis Pasteur Wat is Planeet X nu precies. Het zou een komeet kunnen zijn. of een zwervende planeet. of zoals we in dit boek aannemen. een bijna gedoofde bruine dwerg..


 • Dramatische Werken [DUT] free pdfDramatische Werken [DUT]

  Dit boek (hardcover) is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Spirituele Menswording in Joods Perspectief free pdfSpirituele Menswording in Joods Perspectief

  De boodschap in dit boek kan van grote betekenis geacht worden. en als gids dienen voor de mens die in spiritueel besef zoekt naar de zin van het bestaan. en die antwoord wil geven op de vraag hoe hij 'mens' kan zijn..


 • de Pleiters [DUT] free pdfde Pleiters [DUT]

  Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Drie Vertellingen [DUT] free pdfDrie Vertellingen [DUT]

  Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Handboek Poh-Ggz [DUT] free pdfHandboek Poh-Ggz [DUT]

  Ebook Download Forum. In dit boek komt tot uiting dat de POH-GGZ zowel in de breedte als in de diepte over generalistische vaardigheden en behandelmethoden dient te beschikken om hoogwaardige begeleid